Rots en Water

Wat is Rots & Water?
Rots & Water is een psychofysieke weerbaarheidstraining voor kinderen, jongeren en volwassenen. Deze training is vooral gericht op het vergroten van weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Rots & Water is een Nederlands programma, ontwikkeld door Freerk Ykema, dat momenteel wereldwijd wordt ingezet. Dit programma is ontwikkeld omdat er steeds meer van kinderen gevraagd wordt. Ze raken namelijk makkelijk overprikkeld van alles wat ze moeten kunnen en op ze afkomt. Ieder kind reageert hier anders op, sommige kinderen trekken zich terug, anderen worden druk en weer anderen komen in conflict. Hoe fijn is het dan als je flexibel mee kunt bewegen, het soms kunt loslaten en op ander momenten stevig je eigen keuzes kunt maken? In de snelle tijd waarin we leven is rust, weerbaarheid, zelfvertrouwen en stabiliteit erg welkom. Het programma van Rots en Water biedt een effectieve, eenvoudige manier op weg hier naartoe. Het is een training met veel fysieke oefeningen, die veel plezier biedt. Meer informatie vind je op www.rotsenwater.nl.

Voor wie?
Ik geef dit programma aan kinderen, jongeren en volwassenen. Dit doe ik individueel of in een kleine groep. De training is gericht op de behoefte van de groep, wordt op maat gemaakt en is passend bij de leeftijd.
Thema's waarmee gewerkt wordt zijn:

  • Grenzen aanvoelen en stellen (verbaal en fysiek)
  • Stevig staan en je kracht ervaren
  • Intuïtie ontwikkelen en gebruiken
  • Omgaan met groepsdruk en pesten
  • Conflicthantering
  • Ontwikkeling van solidariteit en zelfbewustzijn

De kosten zijn op aanvraag aangezien dit afhankelijk is van het aantal deelnemers.
Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek over Rots & Water dan kun je bellen met 06-12541009 of mailen naar info@anjavandenbroek.nl

Rots en Water